Mitt hem

Manic monday?

Nej, inte särskilt faktiskt. Detta trots att jag är gräsänka ikväll och inatt, och därmed roddar allt själv. Idag slutade jag tidigare, mötte upp maken utanför mitt jobb, fick bilen överlämnad, och brummade hemåt. Måste erkänna att det var rätt skönt att ta bilen hem för en gångs skull 😉 Bara jag, total kontroll, ingen tidtabell att stressa efter. Bra för miljön att åka kollektivt, men verkligen inte roligt alla gånger. Isac hade Drop-in på fritids, så han blev glad över att jag kom tidigare. Oliver med såklart, som fick följa med och fika på Fritids.

Apropå något helt annat, jag kan inte fatta att det om bara några veckor gått ett år sen vi flyttade! Jag har säkert uttryckt samma känsla tidigare, men det känns fortfarande lika overkligt. Och jag kan fortfarande minnas den pirrande känslan när vi skrev på de sista avtalen, och fick nycklarna till huset. En grå decemberdag, strax efter lucia. Första natten sov vi på sängens madrass i vardagsrummet. Helt slut i kroppen, men så förväntansfulla och glada. Härlig känsla.

 

img_3997.jpeg

Precis efter inflytt, kaos!  

img_4018.jpeg

Äntligen ett rum i ordning, köket är rätt viktigt så det fick prio.

img_4152.jpeg

Vi ägnade många dagar under julen åt att  handla möbler, montera och sätta vår egen prägel i vårt nya hem.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *