Foto och Grafisk design

Jag orkar inte med mig själv!

Idag är jag hemma och vabbar för Isac. Oliver får också vara hemma med oss. Ute är det kallt och frostigt, och jag begav mig ut i trädgården lite snabbt för att ta några vackra foton.

På baksidan såg jag att grannens vinteräpplen var lite täckta av frost de också, och jag ville gärna ta ett par foton på de juligt röda äpplena, nu när de var ännu lite finare. Gräsmattan i backen/slänten var lite hal, men jag kände det först när jag var uppe. På väg ner gled jag till, snorhalt som det var under mina tofflor (!) Med kameran i näven ville jag skydda den, och satte mig rakt ner på ändan, och gled ner någon meter. Det var inte skönt. Så typiskt mig också! Tog emot lite grann med den hand i vilken jag inte höll kameran också, och känner mig lite mörbultad. Återigen, typiskt mig! Det får bli en kopp kaffe som tröst.

Men, vackra foton blev det. Underbart ljus ute.

 

img_6616_en img_6624_en img_6631_en

2 Comments

  1. Tusen tack för din kommentar på bloggen! Vilka vackra bilder du har! Men haha, gör man inte för konsten? ? Hoppas du inte fortfarande har ont i alla fall ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *