Foto och Grafisk design

Första advent

Idag har vi gjort årets pepparkaksbak! Jag har många talanger. En av dem är inte att baka pepparkakor 😉 Men kul hade jag, eller vi ska jag säga. Oliver gick in för det med liv och lust, han är en riktigt kreativ bagare.

 

img_6554_advent

Såhär glad är man när man precis ska börja baka.

img_6562_advent

img_6563_advent

Oliver visar sin favoritform, ett Mumintroll som vi köpte i en affär i Muminvärlden i Finland i somras.

img_6577_advent

Oliver gjorde en dundertjock pepparkaka!

Vi fick ihop tre plåtar, två seriösa, den sistnämnda lite mindre seriös. Då hade vi tröttnat lite på att baka pepparkakor och tramsade. Oliver gjorde en mördarsnigel, och jag två lussekatter, haha.

 

img_6586_advent

img_6593_advent

Hög koncentration.

När de var klara fikade vi. Doppa i mjölk är gott. Jag smakade faktiskt bara på en pepparkaka, har hållit mig borta från allt sånt i två veckor nu! Jag är väl medveten om att december månad inte är den bästa månaden sett ur den synvinkeln, men jag tänker att jag i alla fall kan hålla nere frosseriet. Undantaget precis runt jul då kanske 🙂

 

img_6609_advent

img_6611_advent

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *