Uncategorized

Många många vuxenpoäng

Vuxenpoängen bara rasslar in! Igår skrev vi på massor med papper gällande lägenheten, och idag var vi på banken för att skriva på papper för en del av lånet. Passade även på att byta bank, så nu har jag och Mikael samma bank plus att vi även har lånen på den banken, och ett gemensamt konto. Wow, vuxenpoäng som sagt.

Jag känner mig ivrig inför lägenheten! Vill flytta nu! När jag tänker på vår framtid ihop och hur mysigt det kommer bli känner jag mig varm. Det här kommer bli bra.

3 Comments

  1. grattis till lägenhet köp!! Hur stor är den och vad fick ni ge om man får va nyfiken…?? vill med ha egen lägenhet!!! fuskigt, men nu när ja studerar har ja absolut inte råd..

  2. Helena:
    Den är på 75 kvadrat och den kostade mycket ;). Över 1.2 miljoner. Det råd jag kan ge er är att ha tålamod och spara så mkt ni bara kan tills den dag då det är dags för er att köpa!

  3. åh så härligt å stort!! du vet här i norge är det så gott som omöjligt å köpa.. kostar minst 1,5 för en mellan stor lägenhet plus att det ofta är fasta kostnader i månaden som kommer i tillägg på lån sen, de kostanadena är ofta runt 3000-4000 bara dom.. jag vill så gärna skaffa en kattunge =) det får man typ inte i några hyres lägenheter här för nästan alla hyr ut privat delar av sina hus.. konstigt land.. men återigen grattis!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *