Uncategorized

Snart börjar….

… mitt nya liv! Längtar efter den förändring som flytten innebär och allt runt omkring som den innebär. Är redo för framtiden!

Helgen har hittills varit mycket bra. Bortsett från att jag sovit för mycket kanske. Fredagskvällen sov jag bort. Men det behövdes verkligen. Igår började vi dagen med att åka in till stan för att reklamera min kofta från MQ. Den hade ett stort hål, troligtvis från larmet, vilket jag inte upptäckte förrän igår morse. Det var inga problem, fick en ny likadan. Sen bar det av till Kortedala och Mikaels moster som hade kalas. Mycket trevligt, mycket god blåbärspaj. Träffade en galen hundvalp där som gav mig en rejäl kyss över halva ansiktet!

På kvällen igår åkte vi in till stan för att fira vår lägenhet. Bestämde oss för Hard Rock Café, eftersom Mikael ville äta sin favorit, Turkey Burger. Jag åt lax med pasta och vitlöksbröd. Det var supergott. Skålade i vin/öl och planerade vår framtid. Mysigt. Satt i skenet av levande ljus, lyssnade på hederlig gammal rockmusik och pratade. Tror inte det finns något vi inte kan prata om. Det är något jag verkligen älskar.

Idag ryktas det om Allum. Vi får väl se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *