Uncategorized

Thank god it´s friday…

… finns det en restaurang i London som heter. Jag kan inte annat än att hålla med. Har längtat efter denna dag. Har varit en jobbig vecka.

Idag har jag varit på stan en sväng och bränt upp lite pengar. Har köpt inte mindre än tre vrålläckra ramar, samt ett lika läckert blockljus. Har redan börjat planera hur inredningen ska se ut i nya lägenheten. Mikael börjar bli smått orolig för att det ska bli för plottrigt hemma, men jag har sagt åt honom att han inte ska oroa sig, det kommer bli fint!

Jag behöver få tillbaka min inspiration! Känner mig bara trött och gnällig. Tror att det har med jobbet att göra, det stimulerar mig inte alls. Får inte utlopp för min kreativitet och intelligens. Vill ha ett jobb där jag får använda min hjärna mer, hoppas på att få avancera inom Telia. Det hade varit fantastiskt.

One comment

  1. täntke på det här med inspiration, ajg tänkte försöka fixa så ajg hinner gå på ”starta eget” mötena/föreläsningarna på biblioteket som håller på ett tag nu med olika teman.

    börjar imorrn kl 18, känner att allt är bra inspiration just nu, haka på om du vill 🙂

    /Amina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *