Isac Oliver

Mamma och Isac ute på äventyr

Idag har jag och Isac som rubriken nämner varit ute på äventyr. Vi har varit inne i stan! Det började med en busstur till en liten killes stora lycka, och slutade med en tågtur. Däremellan åkte vi även spårvagn på Isacs begäran. Många fordon idag minsann.

Vi var även förbi morfars jobb, där det blev lite fika. Jag drack kaffe och Isac fick äpple och festis, som morfar tagit med sig hemifrån. Det blev utöver denna visit också lite tålamodsträning för den unge herrn då hans kära mor släpade med honom i ett par affärer. Han var inte överförtjust kan jag meddela. Men man får ju passa på när man är inne i stan.

Mårrfarn i egen hög person, Isac fikar inne på morfars arbetsrum samt vi på bussen.

När jag och Isac kom hem från stan slappade vi en stund innan vi åkte till Allum, denna gång följde även Ollie och pappa med. Vi var dock inte där så länge, och vi sprang inte runt i några affärer. Vi handlade lite på Maxi, och var inne en sväng på Kahl´s för att köpa hela bönor. Vi bryggde en kanna av dessa bönor när vi kom hem, och jösses vad gott det var, det kaffet! Det är skillnad på kaffe och kaffe.

Oliver tog förresten nästan sina första steg idag. Han står jättestadigt och länge utan att hålla i sig, ser hur glad ut som helst och försöker koordinera sina rörelser, men får inte till det helt och hållet. Men snart så, det känns som att det är väldigt nära nu! Lika mycket som jag vill att han ska börja gå då det är otroligt häftigt att vara med om barnens utveckling, lika mycket vill jag att han ska krypa ett tag till. Tiden går för fort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *