Uncategorized

Kläder, kläder, kläder… Och jobb!

Idag fick jag ett mail från Nelly med en rabattkod, så jag slog till på två fina överdelar. Bra pris också! Jag har tidigare sagt att jag absolut inte får köpa mer överdelar, men jag har insett att jag, som jag ju skrivit tidigare, verkligen är i behov av kläder snygga nog för ett kontorsjobb. Inklusive överdelar.

Jag har även köpt två snygga överdelar från Lompans Mode. En kortärmad ljusrosa blus och en tunika/klänning i en ljuvlig stark rosa färg. Nu börjar min garderob sakta men säkert bli uppdaterad. Slängde nyligen ett par svarta byxor vars dragkedja var alldeles jättekass, så där har jag något jag behöver komplettera med ytterligare. 
Nu är jag förresten ledig i två dagar, för att sedan jobba en dag innan det blir ledig helg. Gott! Jag och Isac ska ut på äventyr imorgon, så det ser jag fram emot. 
Jag gillar att jobba igen. Missförstå mig rätt nu, jag älskar att vara hemma med mina barn, men jag saknade verkligen den sociala biten som man får tillgodo se sig med när man jobbar. Trivs så himla bra på mitt jobb!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *