Uncategorized

Make love to the camera!

Igår förvandlades en ganska ordinär torsdag till en ganska speciell torsdag! Dagen började givietvis i marknadsplanernas tecken, men slutade med kaffe, vin och ett evigt posande.

Crazy Liselotte

Lina hittade en liten, liten VGA kamera. Inte med världens grymmaste upplösning, men den uppfyllde definitivt sitt syfte. Roligast var Glenn, som ”kelade” med kameran när Lina försökte fånga den lilla (stora) kissen på bild. ”Make love to the camera”, sa Richard. Man kan säga att Glenn tog uttrycket till helt nya dimensioner! Sedan gjorde vi andra massor med försöka anamma ovan nämnda uttryck. Vad kan man säga… Har vi lyckats eller?!!

Spöken!

Tänk vad kul man kan ha med en kamera! Kanske för att både jag och Lina är två linslusar av stort mått! Men det är jättekul att såväl fota som att bli fotad! Det var en mycket lyckad torsdagskväl, jag ramlade i säng runt halv ett, trött och belåten.

Fin Lina!

Idag ska jag göra stan, arbeta med mitt examensarbete och träffa Damien & Liselotte. Vi ska dricka the på en av deras nyligen tillpiffade balkonger. De har köpt massa the på sina resor runt om i världen. Exotiskt och gott.

Imorgon blir det åka av. Då ska jag åka Kanonen (om inte köerna är enorma)!

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *