Uncategorized

Dagen efter

Bakfyllesöndagen med stort S. Utan tvekan. Det var en lördag som snurrade på många olika sätt!

Liseberg var roligt, fartfyllt och snurrigt. Roligast var utan tvekan Kanonen, de andra attraktionerna var mesiga i jämförelse! Särskilt starten var cool. Där sitter man och väntar, ur högtalarna ljuder ”dudunk dudunk dudunk”, som ett hjärta. Man vet, att snart, snart kommer tåget att backa litegrann och sedan… Far man iväg i en jäkla fart! Det var en adrenalinkick som hette duga, både jag och Lina log när vi steg ur tåget efter Kanonens galna färd! De andra attraktionerna var snurriga och blöta. Flumride åkte vi med två konstiga gubbar som inte sa ett ord under hela resan. Och jag har bildbevis på att vi har åkt Flumeride. Så är det någon som vill spana in de knäppa gubbarna så är det bara att säga till!

Efter Liseberg var det dags för världens fyllekalas! Tanken var att vi först skulle ha tjejkväll och sexparty, och sedan åka in till stan. Stan kom vi aldrig till! Vi blev helt enkelt för fulla!

Vi började med att dricka varsin välkomstdrink som Tess ordnade. En Gimlet. Sedan var det mat, smarrig kladdkaka och kaffe, och ännu mer drinkar! Sedan åkte väskan fram, The Väska! Där kan man snacka Goodie-bag förresten! Massa massa grejer som jag vill ha. Dildos, glidmedel, massagoljor, krämer, leksaker! Utöver det hittade vi på en egen dans, utövade Friskis-moves, smidde planer och skrattade. Är det någon som vill se lite dirty bilder på oss brudar är det http://www.missgraphic.blogspot.com/ som gäller!

En grym kväll, trots en del riktigt jobbiga ämnen. Trots att jag fick reda på något som nästan fick mig att se rött. Trots att alla inte mådde hundra! Tack Tess, Jessica och Lina. Ni är grymma tjejer!

Idag har jag och många andra fått betala priset för det som rann nedför strupen kvällen och natten innan. Följde med Lina hem, ingen av oss mådde särskilt bra. En kort stund senare kom Richard och Mikael. Man kan säga att det varit fullbelagt på toaletten inatt! Vaknade vid nio imorse med världens ångest. Låg en timme med tankarna snurrande i huvudet innan de andra vaknade. Det blev bakfyllepizza och film, Gitarrmongot. Det kan vara den skummaste film jag någonsin sett. Även om den var kul ur ett lyteskomiskt perspektiv hjälpte den inte direkt till att höja mitt humör.

Klump i magen, tryck över bröstet. Ledsna ögon. Ledsen Liselotte.

Everything I know is wrong
Everything I do just comes undone
And everything is torn apart
– The hardest part, Coldplay

Varför varför varför ska allt jämt gå åt helvete? Jag förstår inte det.

8 Comments

  1. Åh, man fick ju inte röra på huvet för mkt igår..jisses.
    Jag och jess tillbringade förmiddagen med att dregla över Patrick Swayze I Dirty Dancing 😉

  2. Oh la la… Ja han är fin! 😉 Lite väl mkt blandning i lördags kanske?! Nästa helg kör vi igen, då är det kräftskiva, årets fest!!!

  3. Dirty Dancing, coca-Cola, glass och snacks. Så får det vara när man är SÅ bakis som vi var i söndags. Men kul var det! Får inte blanda så mycket nästa gång bara =)

  4. Jess: Ja usch…. gårdagen var tung! Jag mådde kasst hela dagen! Till helgen blir det ännu mer röj! Men som du säger; mindre blandning är att föredra!

  5. Jag röstar för MER blandning! Ni har ju ännu inte sett mig riktigt full! (ehrmmm)… Jag skall nog vara tyst och knipa. FEEEST på Lördag på Eriksberg kl 18-19 någon gång! Skall fixa snabba inbjudningar via mail imorrn!

  6. Lina: Ja varför inte! Kan vi inte slänga in lite whisky och öl också så får till en rejäl blandning! (som om den i lördags inte duger… hehe. vin, sprit av alla dess slag, likörer… Huga!)På lördag SMÄLLER det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *