Uncategorized

Ännu en dag….

…. har börjat!

Nu väntar enkätfrågor, Kotler, vetenskaplig metod och mycket, mycket mer! Sitter på jobbet och dricker min första kopp grönt the med citrussmak. Inte för att jag inte älskar kaffe längre, utan för att min mage dessvärre inte är gjord av plåt och kan hantera ungefär tio koppar om dagen! Men grönt the är bra, med massa antioxidanter!

Har varit hälsosam de senaste dagarna. Kroppen har fått sig en välbehövlig dusch nyttigheter både utvändigt och invändigt. Grönt the, qvorn, två liter vatten om dagen, frukt varje dag, vitaminer och omega 3. Har sovit åtta timmar varje dag och därmed även fått den vila jag behöver!

2 Comments

  1. Jisses, här var det nyttigt minsann. *avis* Fast själv har jag börjat motionera mer, genom att gå till jobbet varje dag. Nu ska jag bara ta tag i det där emd maten, men det löser sig nog nu när det blir löning =)

  2. Jajamen! Fast det behövs verkligen efter en sommar fylld av alkohol och onyttigheter! =) Fast på helgerna får jag minsann äta och dricka gott, och den här helgen tänker jag verkligen göra det! Promenader är skitbra, en enkel och skön motionsform. Man får tid att tänka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *