Uncategorized

A sky full of stars – magisk spelning med Coldplay

Magisk kväll på Ullevi med Coldplay 

Igår ringde min man mig och frågade om jag ville följa med på Coldplay på Ullevi på kvällen, eftersom han hade fått köpa fyra biljetter till ett riktigt bra pris. Det ville jag! Som tur var hade barnens farmor och farfar möjlighet att vara barnvakt. Vädret var bra, och med oss på Ullevi var nästan 60,000 andra taggade människor! 

Jag är dålig på att gå på spelningar och konserter, fastän jag älskar musik. Coldplay är ett band vars musik jag lyssnat mycket på i perioder. Snacka om att jag kände mig både glad och peppad över att få chansen att gå på denna spelning! Och snacka om att jag kände mig ännu gladare över att de spelade alla mina favoriter nästan! Några låtar som de spelade igår hade inte gjort något stort avtryck på mig innan, men nu älskar jag dem!

Förutom en hel massa fina låtar, gav Coldplay oss en spektakulär show. Konfetti i form av stjärnor och fredsfåglar, gigantiska ballonger i ljuvliga färger, fyrverkerier, och ljusshower. Vi utrustades också med varsitt vitt armband, som blinkade i olika färger. Helt magiskt!

 

Så himla bra! 

En vacker sommarkväll i underbara Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge