Uncategorized

Egna pioner och konsten att varva ner

Pioner från min trädgård

Jag som älskar pioner är glad över att ha en egen buske i min trädgård. När den blommade för inte så länge sedan plockade jag in ett par som jag satte i en vas i köket. Nu funderar jag på om jag ska köpa mig en egen hortensiabuske? Frågan är om den kommer att trivas? Jag får läsa på. De gånger jag vågat mig på att köpa hem en hortensia i krukväxtform har jag aldrig lyckats behålla den fin. 

 

 

 

 

Kan jag konsten att varva ner?

Nu börjar det närma sig min semester. Jag längtar, men känner samtidigt att det kommer att bli svårt att släppa jobbet.  Jag har lovat mig själv och min man att jag inte ska läsa några jobbmejl på min semester, och det löftet kommer jag att hålla. Det har varit en rätt hektisk vår, där mitt fokus har varit jobb och familj. Nu känner jag dock att jag börjat längta efter att pilla med min hemsida och att blogga mer. Känner mig lite mer energirik. Jag börjar också längta efter att greja hemma, och det känns också kul! Brukar alltid få såna där tankar när jag snart ska gå på semester. Jag hoppas verkligen att semestern inte regnar bort, soliga dagar vid sjön och i trädgården är så avkopplande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge