Uncategorized

Grodor och sniglar

Fin groda och snuskiga sniglar

Jag och Oliver begav oss ut i trädgården för en stund sen. Man kan säga att vi har ett snigelproblem. Väl på vår jakt efter de slemmiga sakerna, hittade vi en fantastisk liten groda. Det är inte första gången vi ser en i vår trädgård, och säkert inte sista. Apropå sniglarna, så är de fler i år än förra året. 2016 hade vi en väldigt varm maj månad, vilket resulterade i färre sniglar. Maj månad i år var både kallare och mer regnig – alltså fler sniglar. Jag sliter mitt hår, och plockar ibland mer än 30 sniglar åt gången. Så äckligt! Jag börjar bli så less på det att jag behöver fundera på om jag kan hitta ett annat sätt att angripa problemet. Salt är ingen bra metod har jag läst, och koppartejp kan jag ju inte sätta runt hela trädgården 😉

 

Ledig måndag

Idag är jag ledig efter att ha jobbat i helgen. Det var min sista jobbhelg denna sommar för övrigt. Min förhoppning är att jag ska lyckas få barnen att hålla sams hela dagen, och därmed bespara mig några gråa hår! 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge