Uncategorized

Mys med bebis

Om jag var bebissjuk i söndags, ja då är jag verkligen bebissjuk idag.

Jag har varit hemma hos Kerstin idag. Kerstin och nytillskottet Enzo, lite mindre än två veckor gammal. Så söt, liten, mjuk. Sov nästan hela tiden. Två gånger låg han på mitt bröst eller i min famn. Jag bara andades in bebisdoften och kände den där välbekanta avslappningen komma smygande. Tog några fina foton också. Enzo är ett väldigt fint namn som fanns med på vår lista också. Men det blev som bekant Isac.

När jag inte myste med Enzo lekte jag med storebrorsan Alexander. Han tog min hand och ville leka. Lego var det som gällde. Eller att kasta småsten i vattenpölar.

Jag längtar efter den dag då det blir dags för nummer två här hemma.

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge