Uncategorized

Jag har blivit kär i Volvo S90!

Idag har jag varit ute på Volvo Cars tillsammans med några kollegor. Volvo anordnade i samarbete med SIQ en dag full av seminarier, studiebesök där vi fick åka blå tåget genom fabriken och körning på demobanan alternativt Workshop i säkerhet. Jag valde demobanan. Vi var totalt fyrtio personer från olika företag och kommunala samt statliga verksamheter.

 

wp-image-178394036jpg.jpg

Härlig höstdag.

 

Vilken dag! Jag är fortfarande helt lyrisk. Inte bara fick vi ta del av inspirerande föreläsningar inom ämnet Lean – ständiga förbättringar, vi fick också en rundtur i fabriken där vi fick se de olika banorna och banden, god lunch och som nämnt välja mellan två aktiviteter. Vi fick möjlighet att nätverka, och jag pratade bland annat med en väldigt driven och inspirerande kvinna, som dessutom inte bor alltför långt härifrån! Hon föreslog att vi skulle höras och ta en kaffe framöver – kul! Den möjligheten ska jag absolut ta tillvara på.

 

wp-image-56361146jpg.jpg

Fika bjöds vi på när vi kom.

 

I slutet av dagen var det så dags för halva gänget att kliva på bussen som skulle ta oss till demobanan. Väl där fick vi en snabb genomgång och lite instruktioner, och sedan var vi alla snabba ut till bilarna! Jag hann köra tre bilar och åka med i en fjärde för att testa den inbyggda massagefunktionen i stolen (ja, det är sant!). Alla bilar jag körde var automatväxlade, det var bara ett par stycken av bilarna som var manuella. Favoriten var som rubriken antyder en helt fantastisk S90. Vilken körkänsla, och vilken pigg bil! Jag satt med ett stort leende på läpparna under båda varven som man tog runt banan, och när jag klev ur bilen och gick bort mot de Volvoanställda som var där för att assistera oss, samt några av de andra, så sa bara bubblade det ur mig av körglädje, och alla skrattade. Volvomännen sa att de nog visst hade sålt mig en bil, och att den matchade mina ögon 😉

Grymt energigivande dag, kommer ta med mig massor med inspiration för mitt fortsatta arbete inom Lean-området, glädjen över att nätverka och såklart en massa rolig bilkörning i minnet!


wp-image-402826302jpg.jpgHej kärleken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *