Uncategorized

Lugn skön vecka hittills

Jag har ont i huvudet, jag har ont i halsen, jag har ont i lederna…. Listan kan göras lång. Orkar för tillfället inte göra något vettigt alls. Ganska skönt om man tänker efter!

Fick den nya mobiltelefonen idag! Jag har all anledning att vara nöjd. Snygg, liten, cool… Man kan blogga bilder med den också. Har haft två jätteroliga dagar på jobbet förresten. Började bli förbannat less på marknadsplanen, så det var skönt att få pyssla lite med enkätundersökningen. Idag har jag till exempel tagit in offertförslag. Helt själv! Det känns vuxet.

Det har varit en lugn och skön vecka. Har mest tittat på tv i armarna på baby. Imorgon ska vi gå på bio. På lördag blir det bokbord och jelloshots. Som man äter, inte dricker! Och enligt Lina blir väldigt full av. Can´t wait!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *