Uncategorized

ARG

Just nu är jag väldigt arg på mig själv. Jag skäms och vill helst av allt bara lägga mig ned som ett barn och böla.

Kameran. Min NYA fina kamera är borta. Jag vet inte vad som hänt, men troligtvis har den blivit stulen. Eftersom jag inte vet om det hände på förfesten eller Diamond Dogs kan jag inte säga hur den blivit stulen… Jag är nästan hundra på att jag inte tappat den. Jag har aldrig någonsin tappat en sådan sak, eller tappat bort heller för den delen, och då har jag haft en iPod i min ägo i snart 2 år och en mobiltelefon värd 7000 kronor.

Mest arg är jag över min naivitet. Jag tror att man kan lita på människor. Men folk är klåfingriga. Jag hade inte koll på väskan då jag gick på toaletten. Vem vet? Kanske någon blev sugen på en ny fin Sony värd 3500 kronor? Jag har slitit hela jävla sommaren över den här kameran på Burger King, så det känns i hjärtat.

Ska ringa Siba klockan nio när kundtjänsten öppnar och reda ut det här…. Jag har försäkring på kameran, så jag hoppas, hoppas att jag får en ny. Mot självrisk såklart. Har vaknat ungefär fem gånger inatt med sjuk ångest. Drömde till och med om kameran. I drömmen fick jag tillbaka kameran. Snälla snälla låt det vara en sanndröm.

Annars har helgen varit bra. Jag och Johan var på bio i fredags och såg A Prairie Home Companion. Helt okej film, men långt ifrån den bästa jag någonsin sett. I lördags kampanjade vi en kort stund på Chapmans Torg, och sen handlade jag med mamma och pappa. Lasagne, som jag och Lina tillagade och smaskade i oss. Sen gick vi iväg till Rebecka och förfesten. Det som hände efter cet överskuggas av min borttappade kamera.

Fan fan fan. Jag vill ha tillbaka min kamera.

3 Comments

  1. Det försvann ju en hel del vin och cigg från mig också! Inte för att det går att jämföra, men personen/personerna i fråga har ju inget som helst hyfs att fråga om man får ta, utan gör det bara! Jag tycker väldigt synd om dig hur som helst och håller tummarna att du får tillbaka den! Har kollat runt lite här hemma och i min väska och inne i garderoben men har inte hittat någon…

  2. Tycker det är jättetråkigt att man inte kan få ha någonting ifred nuförtiden! Att man jobbar och tjänar ihop sina pengar för att köpa det man mest önskar är ren glädje när man väl köpt det. Det kanske de personerna som stjäl också skulle tänka på. Fy va arg jag blir!

  3. Tack så mycket. Jag är arg, besviken och jätteledsen…. Jag hoppas oxå på att den dyker upp även om jag vet att det inte är många procents chans att det ska inträffa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *