Uncategorized

Lucky bastards!

Igår kväll tog vi bilen in till Göteborg för att gå på Liseberg. Precis när vi kommit innanför portarna konstaterar vi att vi sällan vinner något. Framförallt inte någon stjärnvinst.

När vi kommer fram till det hjul där man kan vinna filmer bestämmer vi oss för att pröva lyckan med varsin lott. Hjulet spinner, och stannar. Och vem tror ni vinner? Lompan! Nöjda och glada tar vi vår vinst och går vidare mot Spelhuset, där Mikael skickligt fiskar upp en nalle till mig från en sån där box där man fiskar med hjälp av en sorts klo som man styr med en spak.

Efter spelhuset, där vi bland annat utmanat varann i Sega Rally, vandrar vi vidare och hamnar vid det hjul där man kan vinna Toblerone. Väljer en bricka med nummer, och tro det eller ej! Stjärnvinst! Lyckan är total. Vandringen fortskrider och vi spelar ett nummer här, ett nummer där. Inga vinster, men vad gör väl det? Vi har ju redan massor. Men så hamnar vi vid det hjul där man kan vinna kexchoklad, och väljer en bricka. Hjulet spinner även här, och personalen väljer att stanna hjulet. Stjärnvinst igen!

Ni skulle bara veta hur många avundsjuka blickar vi fick sedan. Vi sken ikapp med solen och bestämde oss sedan för att ta oss mot bilen. Nu är vi fyra kilo choklad, en film och en nalle rikare.

Här har vi bevisen!

5 Comments

  1. =) Inte illa. Stort grattis. Vi åt som aldrig förr när vi vann stjärnvinst på kexchoklad-hjulet. Anders favorit.
    Ni får dock äta fort nu innan det smälter i värmen. En bra ursäkt.

  2. Åhh, inte illa alls! Får se om jag har någon tur nästagång vi besöker Liseberg. Troligen inte, jag förlitar mig på Tobbes tur istället 😉

  3. Tack snälla! Det var en fin kommentar. Grattis till storvinsten på liseberg. Inte illa pinkat. 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *