Uncategorized

Slit och släp

Om jag har slitit på jobbet den här veckan. Vi har haft tävling sedan i måndags, och eftersom jag har lett tävlingen sedan dess, med undantag för vid en av uppdateringarna, har jag inte legat på latsidan någon av dagarna. Jag har inte slappnat av en sekund, och det kan jag säga, känns. Tävlingen är avslutad, och jag är lite trött. Hjärnan har ju gått på högvarv hela veckan. Imorgon får jag veta hur det har gått. Jag kommer bli riktigt grinig om någon har kört om mig! Jag är en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna.

Annars? Det händer inte så mycket. I helgen blir det lunch och bio med Mac Kellie. Jag och Mikael planerar också att åka ut en sväng till Ikea och införskaffa lite smarta förvaringsboxar och sådant imorgon efter jobbet. Vill få ordning på datarummet, här ser ut som sju svåra år för det mesta. Inte roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *