Uncategorized

Alla älskar Guitarhero!

I söndags var Liselotte och Damien här och spelade Guitarhero. Det är inte klokt var roligt det spelet är! Jag ångrar inte att jag köpte det förra året.

Jag har dock inte avancerat så värst mycket utan kör fortfarande på nivåerna easy och medium. Dock blev jag väldans sugen på att avancera nu när vi spelade i söndags. Jag vill också bli grym!

Något annat jag inte gjort på länge, men som jag också älskar, är att sjunga singstar. Eller säger man spela? Egentligen brukar jag säga köra singstar, men det ser inget vidare ut i skriven text. Hur som helst, Singstar är en given aktivitet på fester hemma hos oss.

Godis är gott.
Damien är stenhårt fokuserad!

Liselotte tittar roat på.

Om jag hade haft överdrivet med pengar att slösa kring mig hade jag lagt en del av dem på spelet Rockband. Det verkar häftigt. Men överflöd av pengar är något jag inte har. I synnerhet inte nu när Mikael ska börja studera på universitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *