Uncategorized

Ljudböcker och e-böcker

 

många böcker, så lite tid. Dessa böcker ovan har jag sparat i min digitala bokhylla, i appen för min ljudbokstjänst. Den översta, och den enda skönlitterära har jag redan börjat lyssna på.

Bland de andra tror jag att jag ska börja med Neuroledarskap eller Start with Why. Nästan alla dessa böcker tänker jag att jag kommer att ha nytta av i mitt arbete, några redan idag och andra i framtiden. Boken om Sociala medier tycker jag bara är intressant rent generellt.

Mitt mål det här året är att få en ledartjänst av något slag. Andra områden som intresserar mig är Verksamhetsutveckling av olika slag, samt olika typer av projektmetodik. Älskar verkligen det jobb jag har idag, och ser det som en väldigt bra grund att stå på inför mina framtida utmaningar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge