Foto och Grafisk design

Vabb, vobb och vilda djur som väcker mig om natten!

Såhär vackert är det inte ute idag. 

 

Idag har jag både vobbat och vabbat. Oliver vaknade hängig och förkyld, och grinig! Jag hade ett förberedande möte som jag verkligen behövde gå på, men det gick suveränt. Tur att ett möte inte nödvändigtvis behöver vara i fysisk form. Eller ja, man är ju fysiskt på sin egna plats, men inte i ett mötesrum på kontoret. Heja den digitala eran!

Efter att Isac kom hem från skolan idag degade vi. En lagom och lugn aktivitet, så att det inte bara blir att titta på film. Barnen satt i nästan två timmar och degade, det måste vara rekord. 

På tal om något helt annat, jag är själv helt slut i rutan idag. Jobbade kväll igår, och var hemma runt 22:00. Varvade ner en liten stund, och trillade sedan i säng. I Isacs säng ska tilläggas, eftersom min säng var upptagen av tre personer 🙂 Hann precis somna, för att vakna med ett ryck. Jösses, vad det lät utanför fönstret! Någon blandning mellan ett bröl, och ett skall. Ett rådjur såklart. Det väsnades i flera minuter innan de gick tillbaka in i skogen. Efter det hade jag svårt att somna om igen. När jag bodde i stan, eller Majorna rättare sagt, var det fulla människor och spårvagnar som väckte en om nätterna. Numera är det vilda djur. Snacka om kontrast!

One comment

  1. Heja den digitala världen! Go you! Du är grym! Åh rådjurs lätet låter så jäkla hemskt som att man avlivar nått =(
    Svar: Nä så jobbigt verklige man vill ju göra massa saker! Förresten skall vi boka in en fotosession t våren? Så himla tråkig denna årstiden och sedan så blir jag frustrerad när inspirationen inte är på topp, brukar liksom aldrig vara något direkt problem,hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge