Uncategorized

Han vet vad hans fru behöver!

Idag är jag inte på topp. Har inte varit det på hela veckan, men idag kändes allt extra tungt och jobbigt. Gick till och med och lade mig och sov en timme runt lunch. 

När jag vaknade efter min tupplur fick min man en idé, och han menade på att han visste exakt vad jag behövde. “Kom, vi åker och lånar en annan rolig bil, så får du köra den. Vi tar en utflykt!” Motig som jag var satte jag mig lite på tvären, påstod att jag inte alls fick en kick av att köra bil. Men det räckte att maken min påminde mig om dagen på Volvo, så rekapitulerade jag. 

Sagt och gjort. Idag fick jag köra en XC60 igen, och det var faktiskt riktigt kul! Det blev en liten tur till Alingsås, där vi handlade  och fikade. Jag blev gladare och piggare. Ikväll blir det lördagsmys, med god middag och lite gott framför tv:n.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge