Okategoriserade

Livscoachning och photoshoot

Kaffe och frågor som leder till utveckling

Igår efter jobbet mötte jag upp min vän och bästa modell Emma. Emma behövde hjälp med en fotografering, och jag ville göra en coachning på någon utanför jobbet. Win-win! Det finns många olika typer av coachningar, och på Emma valde jag att göra en stor coachning, en livscoachning. Medan jag coachade Emma njöt vi av varsin värmande kaffe.

Det här med coachning är verkligen både roligt och utvecklande! Precis som jag skrev här, genom att styra med bra frågor, så hjälper man personen man coachar att komma fram till en egen plan, ett mål och vägen till att nå målet. 

Såhär säger Emma om coachningen vi gjorde igår:

 

“Jag säger sällan vad jag behöver och den här gången visste jag nog inte det själv utan det var Liselottes coachning som gav mig svar på vad jag ska göra härnäst. Hon är verkligen en grym ledare!”

 

Detta skrev Emma om mig och min coachning

 

Photoshoot

Före coachning och kaffe körde vi en photoshoot med ett antal olika outfits. Vi hittade en fantastisk plats för detta inne i stan, där vi fick både stadspuls på avstånd och höstens hela färgpalett. 

 

Hur snygg är inte Emma här, i kläder med attityd och det blonda håret!

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge