Foto och Grafisk design

Lights in Alingsås?

Trädgårdsbelysning

Jag är så nöjd med dessa coola solcellslampor som jag köpte för inte så länge sedan. Nästan så vi kan köra Lights in Alingsås här i höst. Nej, skämt åsido! Men, jag vill ändå slå ett slag för solcellsbelysning. Finns i oändligt många varianter, och kostar inte skjortan. Det är också ett miljövänligt alternativ inbillar jag mig, eftersom lampan i sig drivs av de solstrålar som under dagen laddat upp lampan.

Jag är verkligen inne i en fixarperiod just nu. Jag går och tänker på inredning flera gånger varje dag. Både för vår bostad och trädgård. Vi ska köpa oss en dynbox, som vi kan ha både dynor och annat smått och gott i på altanen. Till den ska vi köpa två tjocka och bekväma små sittkuddar, då tanken är att man även ska kunna använda den som sittplats. Den måste alltså vara såpass tålig att den går att sitta på. Utöver det är jag inne på att köpa bekvämare stolar till vårt bord på altanen, kanske positionsstolar. En regnig dag åker vi nog och sonderar terrängen lite!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge