Uncategorized

Fika, träning och fint umgänge

Semester – lekplatshäng, fika och prosecco

Semestern fortskrider.

Igår åkte jag och barnen till Lerum för att möta upp Liselotte med kids! Vi tog med oss fika, och varsin filt, och sågs vid stora lekplatsen. Barnen minns när vi bodde precis vid den lekplatsen, och pratar ibland om vårt orangegula hus. Oliver säger gärna också att han var en bebis. Han är väldigt förtjust i bebisar just nu, och gosar gärna med andra bebisar, alternativt pratar om hur han var när han var bebis.Vi bodde väldigt bra och centralt i Lerum, vilket jag ibland kan sakna. Men vi bodde i lägenhet, och det saknar jag inte. Apropå bebisar, efter att gosat med två underbara bebisar, två dagar i rad, kanske jag blivit lite bebissugen igen 😉 Men bara kanske!

Idag efter frukosten fick jag för mig att jag skulle ut och ta en rask promenad. Det var riktigt härligt, och när jag kom hem gjorde jag några lätta styrkeövningar. Kände att jag för första gången på flera år saknade tiden då jag tränade två gånger i veckan. Bodypump var favoriten. Har som mål att börja träna en gång i veckan när jag börjat jobba igen, och då göra det i anslutning till lunchen. Tänker mig att det blir lättare för mig att komma igång på det viset, och kombinera det med hemmaträning. 

Idag åkte vi också till barnens farmor och farfar för att fika. Det slutade med att vi stannade och åt middag också. Jag fick ett glas prosecco innan middagen, barnen lekte för fulla muggar och hade så kul! Jag är så glad i mina svärföräldrar, trivs väldigt bra i deras sällskap 🙂

Från förra semestern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge