Foto och Grafisk design

Bröllopsdag och födelsedagsfirande

Vår sjätte bröllopsdag

Igår firade vi vår sjätte bröllopsdag. Det kallas även för sockerbröllop. Låter  hur klyschigt som helst – men åren bara går! Idag påstod min man att han hittade några ljusgrå/vita hårstrån i min hårbotten. Som sagt, åren går… Vi firade inte så mycket igår, men jag lagade lite gott att äta i alla fall. Färsk gnocchi i tomatsås med parmesanost. Vi pratade även om att vi borde fira vår tioåriga bröllopsdag med en stor fest. Det hade varit kul!

Tidigare under dagen var vi nere vid byns mataffär för att fira nyinvigning. Har aldrig sett så mycket folk här på samma gång, bortsett från vid skoldiscona då möjligtvis. Riktigt kul, och vi träffade på lite bekanta. Barnen träffade kompisar från skolan och förskolan. Köpte glass, och lite annat smått och gott som såldes. Bland annat honung från en bigård som ligger precis i närheten. 

 

Födelsedagsmiddag

Idag har vi varit inne i Alingsås och gjort ärenden. På eftermiddagen åkte vi för att fira Isac och Olivers farmor. Hela La Famiglia var där. Nästan alla  har semester den här veckan, riktigt mysigt och ingen stress med att åka hem för att gå upp tidigt dagen därpå. Däremot en massa mat och efterrätt. Känner mig fortfarande mätt. Innan vi åkte hem igen tog vi en kvällspromenad ner till sjön. Magiskt ljus!

 

Vi gav bort en vas från Ernsts kollektion, en av de två honungsburkarna vi köpte igår samt denna bukett med rosor. Isac valde färgen på rosorna.

Mmm.

Isac i ett enligt mig fantastiskt kvällsljus. 

Nere vid sjön. Alldeles spegelblankt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge