Uncategorized

Kaoz med z

Imorse hände något spännande. Lite väl spännande till och med….

Jag stod och sminkade mig, medan resten av familjen låg och sussade. Ögonbrynspensel och skugga i högsta hugg. Sekunden senare blev det alldeles, alldeles beckmörkt! Strömavbrott! Jag såg inte ett jota, telefonen hade jag lagt nere i köket, och någon ficklampa hade jag inte med mig. Jag skrek till, något mindre vackert ord, och försökte väcka maken som låg och sov.

Samtidigt hade Oliver vaknat, och var rädd. Han har blivit rätt mörkrädd på sistone, och brukar sova med en ljusslinga tänd. Där började kaoset lite smått…. Maken löste biffen med sin mobil som fick agera ficklampa, och gick även och hämtade oss varsin riktig ficklampa. Barnen tyckte det var ganska festligt att sitta och äta frukost i skenet av en ficklampa. Me, not so much 😉 Fick bli en avskalad sminkning idag. Lagom tills att det var dags att lämna hemmet kom strömmen tillbaka hos oss. Nere där skolan och förskolan ligger var det fortfarande strömlöst när jag lämnade. 

 

IMG_8880_blomma

Bilden har inte ett dugg med kaos att göra, men vacker är den!

Till på köpet så spöregnade det ute. Jag och barnen går till förskola och fritids, då vår enda bil ockuperas av maken. Det var till att ta på sig regnkläder och se glad ut! Höll på att missa bussen, eftersom allt blev knas denna morgon och därmed tog mycket längre tid. Men jag hann, skönt! Väl på jobbet strulade det till sig lite med det tekniska, och jag kände liksom att det gick troll i denna dag. Men, detta kaos till trots blev det allt som allt en bra dag!  Fick mycket gjort på jobbet, och barnen var på ett himla gott humör när jag kom hem på eftermiddagen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge