Uncategorized

Les Mills är så bra!

Idag har jag tränat Bodypump. Jag tror att det var ungefär två år sist men det var lika roligt idag som då. Jag trippar fortfarande omkring på moln efter passet, tala om energikick!

Det ska bli spännande att se om jag fixar att gå i trappor imorgon eller inte. Dagen efter mitt allra första pass ville jag gråta när jag tog ett trappsteg. Jag är lite lätt skakis i armarna just nu, vissa vinklar är lite darriga minst sagt! När jag tränade Bodypump regelbundet och körde 1 eller 2 pass per vecka hade jag en sjutusan till kondition och en för jäkla snygg kropp. Jag tror att jag ska få in ett pass per vecka.

2 Comments

  1. Körde mitt första body pump pass på 4 år i fredags förra veckan. 5 dagar gick till att få tillbaka mina ben!! Men såå värt att det är bokat nu på fredag igen 😉 kram Bella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge