Uncategorized

Att blogga eller inte blogga…

…det är frågan. Blogglusten tryter. Ganska stort just nu dessutom. Det är lätt att tappa lusten.

Vi har hur som helst haft en mysig dag här hemma. Träningsvärken dök upp som på signal imorse och det har blivit snäppet värre nu på kvällen. Är stel som en gamling när jag ska resa mig upp från golvet. För på golvet sitter jag hela dagarna – blir lätt så när man har en småtting hemma.

7 Comments

 1. Jag går i samma tankar ang min blogg också. Jag tycker att det är skitkul att blogga men det tar även på “krafterna” att hela tiden ha bloggen i bakhuvudet. Det är ett svårt beslut om man ska fortsätta eller inte!

 2. Jag har faktiskt också funderat på att låsa min blogg! Jag har så många läsare men så få som kommenterar. Det känns sådär… Har ju ingen koll på vilka som läser. Har aldrig varit intresserad av att få en stor blogg heller.

  Men det är som du säger, jag har fått ut så mycket bra genom bloggen. Träffat så många goa tjejer, du är såklart en av dom! 😉

  Vad jobbigt att folk lägger sin energi på vad du handlar för kläder till Isac. Det är ju för sjutton upp till er!!

 3. svar:
  Jag tycker bara det är roligt att läsa om barnkläder och vad andra köper!!
  Skit i vad andra tycker! Alla prioriterar vi olika saker här i livet och vi alla har olika intressen.
  Jag älskar att handla till mina barn, får aldrig nog!!Att handla något till dem är för mig att handla något till mig själv!

 4. Jag har ett enkelt svar på det.
  Blogga när du HAR LUST, när du inte har det, låt bli. 🙂 Lusten att skriva och blogga går ju upp och ner för de flesta ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge