Isac

En tur till Alingsås

Idag åkte vi en sväng till Alingsås. Jag hade fått för mig att jag ville besöka en affär med begagnade barnkläder nämligen, och tyckte att det kunde vara mysigt att åka dit allihop. Alingsås är en av Sveriges mysigaste städer i mitt tycke, och om några år tror jag att vi kan sätta oss på ett café allihopa också. Det kändes inte som en bra idé idag med en rastlös Isac.

Affären låg i anslutning till en innergård och vi hittade dit utan problem. Det blev inte så mycket handlat då jag tyckte att det var lite för dyrt men jag kom ut med tre fina plagg. Till min stora lycka ville Mikael följa med in på Smultronstället, en helt underbar klädaffär för barn som jag vet att jag bloggat om innan. Ännu lyckligare blev jag när jag såg att de hade rea. Direkt när vi kom bort till rätt storleksavdelning pekade Mikael på en rosa gosig tröja från Molo och tyckte att den var fin. Jag har spanat in den tröjan innan vid ett flertal tillfällen, den finns i många fina färger. Och eftersom den var en del av rean… Så kom den med hem, vi var rörande överens om att den rosa var finast! Den fanns i blått också. Jag använde Morfars pengar, de som jag förvaltade åt Isac nämligen. Jag är barnsligt glad över detta inköp!

 Isacs nya underbara tröja från Molo. 
Mina begagnade fynd. Den rosa tröjan med Bamse på valde Mikael ut. Jag bara älskar det faktum att maken inte är så känslig vad gäller färger.

När vi var färdiga med barnkläderna köpte vi varsin Cappuccino som vi tog med oss på vår promenad mot bilen. Medan jag stod och väntade på att vår beställning skulle bli klar gick Mikael och Isac in i en inredningsbutik. Ut kom de med en väldigt söt jullykta som ser ut som ett pepparkakshus. Isac har fått gå runt i alla affärer vi varit i (förutom inredningsbutiken gissar jag) och det var så kul tyckte han så han ville inte sitta i sin vagn igen. Han är helt underbart söt! Vi har haft en toppendag idag.

10 Comments

  1. Jag håller med, Alingsås är en väldigt mysig stad!

    Ni har ju en väldans tur, vilka kap ni gör till charmören!! Btw måste ha rätt storlek tills jag åker i december så jag inte köper fel grejer till honom! 😉

    Hoppas jag har samma tur som dig när jag skaffar barn 😀

  2. vilken svartsjuk kommentar den första var. En riktig tönt!

    Fina kläder 🙂 Älskar bebis och barnkläder, den rosa tröjan ser ju jättegosig ut 🙂 Varm och go till den lille!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge