Isac Oliver Uncategorized

Glass i stora lassIdag innan vi mötte upp maken, tog jag och barnen en fika i Alingsås. Vädret var underbart, och barnen fick åka tåg till sin stora glädje. En liten utflykt helt enkelt. Väl i Alingsås styrde vi kosan mot Triumfglass café, där Isac fick en bägare med en kula chokladglass och en festis, jag en bägare med en kula caffe latte, samt en kula hallonlakrits, och Oliver en festis. Oliver är inget fan av glass, så honom är det ingen idé att köpa glass till.

Det var en väldigt harmonisk och mysig fika, det är inget man tar för givet nuförtiden, så när det händer njuter man lite extra 😉 Vi satt där på uteserveringen och mumsade, småpratade och njöt av värmen.

Vi hade förresten även med barnen när vi skrev, också det gick bra! Det var mot slutet som Oliver blev rastlös bara. Även säljarna hade med sig sina tre barn, det kändes faktiskt skönt. Vi var liksom på samma nivå, och hade haft förståelse för varandra om något barn hade blivit lite extra rastlös. Nu gick det hela väldigt bra, men man kan aldrig veta 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge