Isac

Kärleken

Igår firade jag och Mikael officiellt fyra år tillsammans. Vi träffades i början av mars men det var den 22:e som vi sa det rakt ut. Eller firade och firade… Jag lagade lite god mat som jag överraskade med när Mikael kom innanför dörren hemma. Jag gjorde köttfärsbiffar efter eget recept, med soltorkad tomat, vitlök och mozarellaost. Till det serverades pasta och vitlöksstekta haricots verts. Efter maten var det meningen att vi skulle äta chokladkräm gjord på mörk choklad och grädde, men av någon underlig anledning så ville den aldrig stelna.

Mums.
Isac är ju för rolig! Han har börjat hänga över kanten på vagnen. Huvudet går som en pingpong-boll, fram och tillbaka. Idag när vi kom in på biblioteket för att gå på babyrytmiken var han på ett strålande humör. Han sken upp som en sol, började fingra på delarna på barnvagnen, smilade mot de andra bebisarna och pratade gott med mig. Men han vill nästan inte sitta någon gång. Han vill bara stå eller ligga på mage och öva på att krypa. En envis rackare är vad han är!

3 Comments

  1. Ohhh, Grattis till er =) Jag o Oskar firar 4 år i November 😉 Det är bra att lillkillen är envis, det kommer man långt på 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *