Uncategorized

Hipp hipp hurraaa!

Hipp hipp hurra! Idag är det Linas 30:e födelsedag!

Jag har många roliga minnen med detta födelsedagsbarn. Kräftskivor, ett galet nattbad i en pool i ett studenthus i Johanneberg, mycket rödvin, bakispizzor, en dag på Liseberg, promenader… Det var en helt galen tid i mitt liv! Galen men rolig.
Nu, lite drygt fem år senare har vi båda barn, har flyttat, jag ska gifta mig. Livet har tagit en helt annan inriktning. Jag hoppas verkligen att vi kan få till en träff med Jessica och Therése som vi pratat om i sommar. Det hade varit kul.

Här är vi, unga och oförstörda 😉

One comment

  1. Hahaa! Ja! Så fantastiskt roligt vi har haft. Det där nattbadet i Johanneberg var grymt, men dagen efter på jobbet var helvetiskt. Har aldrig mått så illa! 🙂 Tack snälla Lompan! Många kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *