Uncategorized

Kan du konsten att sova bort ditt liv?

Det kan jag. Med råge. Igår kom jag på att jobbar jag inte, så sover jag. Gör jag något produktivt överhuvudtaget? Det är frågan.

Idag öppnade jag upp ett sparkonto. Det har varit dags att göra det länge nu, och idag fick jag äntligen tummen ur. Nu ska jag vara duktig och föra över massa pengar dit varje månad. Jag har verkligen bestämt mig. Alldeles för mycket pengar går till onödiga saker. Ibland undrar man vilket tomrum det är man försöker fylla med alla dessa prylar? Jag är förvisso en materialist utan dess like, men man behöver ju inte ha allt. Nu ska det allt bli ordning på mig. Jag har en billig hyra, och bra lön, vilket ger utrymme att spara en hel del pengar. (Oh ja, vuxenpoängen bara rasslar!)

Imorgon är det fredag och äntligen dags för helg. Som jag längtar. Imorgon kväll blir det happening hos Amina, och på lördag blir det en tur till Partille för visningen. I övrigt är jag helt oplanerad. Skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *