Uncategorized

OMG

Jag, Lompan, ska köpa radhus! Låter säkert helt galet i era öron, men hos mig känns det underbart. Ska faktiskt gå på visning på ett på lördag bara för att se hur det känns och få ett hum om hur det går till att köpa. Min plan nu framöver är att försöka spara så mycket det bara går (utan att leva snålt), så att jag kan ha en skaplig insats när jag köper det framtida radhuset!

7 Comments

  1. Du är GALEN 😀 But I like it 😉

    Då måste vi ha massa singstarkvällar hemma hos dig så vi kan skråla ashögt utan att störa grannarna , typ 🙂

    vi ses på fredag 😀 /Amina

  2. Amina: Det kan du lita på! Vi ska ha helt galna fester (och tänk på att om jag och M blir sambos så får jag automatiskt tillgång till en hel massa konsoller! JÄ!)

  3. Jösses amalia! Helt galet vuxet! Själv så skrattar jag fortfarande åt bajshumor, är rädd för mina grannar och drinker mig redlös på tisdagar. Innerst inne beundrar jag dock alla som vågar ta klivet ut i framtiden och faktiskt rota sig. Kör hårt, och lycka till!

  4. Ja nu rasslar det verkligen till i vuxenpoängen! =) Låter härligt ändå, tycker jag. Galet, men helt rätt om du känner för det. KRAM

  5. Yo! Det ÄR stort att ta ett sådant steg, men samtidigt kul! Och bli inte rädda nu! Jag kommer fortfarande vara lika knäpp som innan, det är bara det att jag kommer (förhoppningsvis) vara det i ett radhus! Jä!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *