Uncategorized

Åh vad härligt!

Jag har precis gått in för att ta en paus från denna underbara sol som den här helgen bestämt sig för att ära oss med ett besök. Så underbart det är!

Igår var en lång dag. Steg upp relativt tidigt för att ta bussen till Lexby där vi tittade på ett jättefint radhus. Jag ska erkänna att jag blev lite förälskad. Stora, öppna ytor. Mysiga rum, fint kök. Mysigt område. Egentligen helt perfekt! Pratade lite med mäklaren som var trevlig och informerade om hur saker och ting går till.

Efter visningen blev det en sväng till Allum, lite sol på Mikes balkong, samt grillning av hamburgare. Gjorde tryfflar och drack vin också, tryfflarna var lite kluriga att få till, och mycket kladdiga. Men man kan ha mycket kul under tiden, åtminstone om man heter Liselotte och Mikael och är barnslig! Spelade också ett helt galet perverst spel vid namn Sexy Beach 3, vilket kort sagt går ut på att ha sex med massa brudar i diverse olika ställningar samt pyssla med lite andra grejer som rör sex. Låt mig säga såhär; jag ingår inte det spelets målgrupp direkt! Men vi hade kul när vi spelade det igår i alla fall!!!

Idag har jag tänkt åka ner till stan och köpa en filt och kanske lite annat smått och gott. Vi hade tänkt parkera oss på gräset nedanför och bara ha det gott.

Mindre än en månad kvar till semestern!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *