Bröllopet Isac

Kameraklick

Idag efter jobbet knallade vi in mot Solkatten för att möta upp Joanna som ska föreviga vår bröllopsdag med hjälp av sin kamera. Vi fikade och diskuterade fotoupplägg, hålltider, rekvisita och allt annat mellan himmel och jord som rör en bröllopsfotografering. Det kommer att bli en rolig dag och många fina foton. Isac ska vara med på några hade vi tänkt.

Apropå Isac. Isac är jättejobbig att natta för det mesta just nu. Åtminstone för mig. Mikael har lättare för det. Ärligt talat så är Isac snäppet mer besvärlig med mig, och har varit så i många veckor nu. Jag undrar om det inte har med hans frigörelse att göra, att det är en del av separationsfasen. Mikael berättar glatt om hur jag ska göra si och så för att få det att fungera, men icke. Varken mina gamla sätt eller hans fungerar något vidare. Känner mig lite lätt värdelös som mamma just nu!

One comment

  1. kan säkert ha något med seperationsfasen att göra 🙂 känns som Elliot har såna hela tiden, haha, såå himla förbannad han kan bli på mig ibland. och superledsen varje gång jag lämnar rummet :/
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge