Isac

Sökt förskola – check

Nu har vi sökt förskoleplats för Isac. Vi valde tre närliggande förskolor och hoppas på att få en plats i januari. Vad jag har hört kan det bli svårt, men kommunen har en garanti som säger att ens barn ska få en plats inom sex månader, så det blir spännande att se hur de löser detta. Det vore lite jobbigt om man fick en plats långt ifrån där man bor. Har ingen lust att sätta mig i bilen varje morgon och köra ändå bort till Sjövik till exempel.

Jag känner mig rätt risig idag, det känns precis som om en förkylning smyger sig på. Halsont, huvudvärk, ledvärk och trötthet. Typiskt att det ska komma nu när jag börjat jobba. Vad som också kommit nu när jag börjat jobba är ett gäng äckliga finnar. Jag har inte haft en finne på snart två år men nu ska de dyka upp. Nu, när det stundar bröllop. Visst, de kommer självklart att försvinna innan dess men nya lär dyka upp.
Jag saknar mitt mammalediga liv. Att inte ha någon tid att passa, fika med vänner, handla lite på Ica, en promenad i Aspenäs, ta en förmiddagslur. Det knasiga är att jag nästan tröttnade lite på det då och då men det förstår jag inte nu. Nu saknar jag det som sagt istället. I augusti är det min tur igen. Då ska vi mysa järnet jag och Isac.

3 Comments

  1. Var rädd om dina “finnar”, ungdomsfinnar, de kan vara dina sista 😉

    //HelyllesHank från Hönö

  2. haha, ja men det är väl sådär. Man vill ha det man inte kan få;) När man jobbar vill man vara ledig och när man är “ledig” vill man jobba. Tänk att man aldrig kan vara nöjd 😉

    Hoppas ni får den plats som ni har sökt! Vi ska också söka snart, om 1 månad eller 2. Kram!

  3. Ja, mina kollegor pratade om samma sak på lunchen. Men även om det finns en garanti om plats så kan de vara så att man inte får. Istället för man kompensation i form av pengar för de dagar man står utan dagisplats. Låter helkorkat, men sant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge