Isac

Trött och flummig

Ett tips: Somna inte halv sju på kvällen och vakna halv nio. Man blir fasligt seg och dåsig. Missar samtal gör man också.

Jag kan med hundra procents säkerhet säga att det är min förkylning som skapar denna trötthet. Normalt sett brukar jag lägga ner Isac i spjälsängen när han somnar på kvällen men just idag, när Mikael ändå var iväg en sväng, lade jag mig med Isac tätt intill för att slumra lite. En halvtimme som max tänkte jag. Yeah right. Jag somnade som en stock. Och nu sitter jag här och funderar på om det inte är lika bra att gå och lägga sig igen.
Idag fick jag eminent besök på jobbet. Isac och Mikael! Så himla underbart att få lite gos från Isac under dagen. Han var så kramig och mysig. Han charmade alla med sina leenden. Innan på dagen hade Mikael skickat ett mms med en film där Isac smaskade i sig en hel skiva bröd utan kanter. Han gillar verkligen bröd och smörgåskex nu.
För att avrunda det här trötta och flummiga inlägget – Bästa Angelica hjälpte oss att fixa personal till bröllopsfesten idag. En sten som föll från mina axlar!

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge