Uncategorized

Jävla skit

Idag är allt skit. Jag har varit nere hela dagen. Hatar att känna såhär, man vill bara lipa…. Jag har världens bästa liv nästan, men idag är det tungt.

Jag;

* Hatar mitt jobb. Man sliter för en usel lön på usla tider. Beställningarna är undermåligt gjorda, vilket innebär att en massa saker är slut, vilket i sin tur medför är att det är otroligt pinsamt att stå i kassan. Dessutom är maskiner trasiga, vilket gör att det blir dubbelt så jobbigt att göra vissa arbetsuppgifter. Ingen bryr sig.

* Är pank. Det är sommar, och jag vill göra saker och köpa saker. Jag försöker verkligen hålla utgifterna stångna, men är ändå fattig. Förstår inte hur? Har inte köpt alls mycket saker den här månaden, och festar mer eller mindre bara på billiga ställen.

* Jobbar jättemycket helger, och missar en massa events. Jävligt trist.

Jag vet…. Imorgon är jag glad igen. Lever ett jätteroligt och händelserikt liv och umgås med underbara människor. Men idag behöver jag verkligen en kram! Kramar mottages tacksamt!

2 Comments

  1. Men inte vara ledsen =( Idag är det en annan dag och jag känner på mig att det kommer att hända något kul på ditt jobb idag. Kanske någon som ramlar i kassalinjen, eller någon som spiller ut en milkshake över sig. Eller kanske bara någon som snubblar. Håll utkik i matsalen med jämna mellanrum om du står i kassan. Jag brukade alltid hitta roliga saker att skratta åt, och skit i dina arbetskamrater som är trista och fula. Tänk positiva tankar om dig själv och tänk för guds skull tillbaka på lördage och söndagen! Börja snacka om ”hips don´t lie” och voljärer med dina arbetskamrater! De kommer inte att fatta ett skit, men du kan hånskratta åt dem inombords för att de inte har lika kul som vi på fritiden! Imorgon är det onsdag och förhoppningsvis väder för lite vin och samtal vid Delsjön! Kram kram!

  2. Tack! Jag känner mig mkt gladare idag. Faktum är att jag blev jättemkt gladare när vi snackade på msn igår kväll, då jag tänkte på vår lördagsnatt och söndag…. Satt och gapskrattade för mig själv! Imorgon….. Blir det vin vid Delsjön ja! Jag slutar sju, och räknar med att ni kommer förbi och hämtar upp mig! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *