Uncategorized

Glädjeskrik så det ekar!

Jag mår absolut mycket mycket bättre nu!

Hade förmodligen bara nån sorts måndagsdepression/försenad baksmälledepression. Jag kan väl fortfarande erkänna att jag ”dislike my work”, men jag har nu bestämt mig för att se det för vad det är; ett sommarjobb.

Har haft två superba dagar faktiskt. I tisdags bjöd mamma och pappa mig och Johan på middag på Marsala, en mysig italiensk restaurang på Chapmans Torg. Jag åt lasagne, orkade egentligen inte ens äta upp hälften, men åt lite till för att det var så gott! Vi drack rödvin till, mums!

Rödvinstemat fortsatte igår, då jag, Lina, Richard och Johan knäckte en BiB rött med hull och hår! Kom på en briljanta idén att bada och dricka vin i början av veckan, och denna plan införlivades! Jag jobbade till sju, och när jag slutade kom de andra och hämtade upp mig. Sen tog vi en ganska lång promenad genom ”golfbaneområdet” (eller hur man nu skriver?) , för att slutligen komma till Delsjön. Johan dreglade, överväldigad av golfsug. Det var kallt, kallt i vattnet, men jag övergav mina kärringtendenser och hoppade rakt i! Brrrr.

Det var inte riktigt så varmt som vi ville ha det där borta vid Delsjön. Tanken var att sitta där hela kvällen och dricka vin på klipporna, men vi övergav den tanken och åkte hem till Johan. Där drack vi mer vin och lyssnade på The Knife. Härligt. Sen kom Richard på den briljanta idén att basta! Klockan visade 23:40, men varför inte?! Här kommer det bästa av allt…. Poolen var öppen! Hoppade rakt i poolen, vi var ensamma! Bortsett från två killar i en av bastuarna. Grymt kul. Sedan var det bastubadning som gällde.

Jag och Lina bestämde oss för att våldgästa den andra bastun, och började med att ösa på mer vatten så att bastun verkligen ångade! Då började Johan och Richard bli lite nyfikna, och dök upp i den andra bastun. Det var varmt, vilket resulterade i att jag och Lina fick de andra att springa med oss ur och hoppa i poolen. Sen lekte vi en massa i poolen som barn! Mest jag och Lina. Vi hoppade kanonkula, dök, sprattlade med benen och hade allmänt jättekul! Tänk vad ”lite” rött vin kan göra!

Nu är klockan bara barnet, och jag har redan hunnit promenera och umgås. Jag slog följe med Lina som promenerade till jobbet och fick därmed en redig promenix från Johanneberg till Majorna.

Veckans ord; Dekadens
Vi lever ett dekadent liv. Det är underbart!

3 Comments

  1. Wehoooo! Har varit konstant snurrig i huvudet idag! Kände mig full när jag gick upp, full när jag gick med dig till Majorna, full på jobbet hela dagen fram till kl fyra ungefär! Ramlade nästan ner från stegen idag när jag mixtrade med spotarna! Det hade kunnat gå illa, men lilla Lina fixar allt! 😉 Nu är jag inte snurrig längre och har äntligen fått lite mat i kistan! Nu är det min tur att blogga…! Kram!

  2. Så, jag menade alltså med föregående inlägg att gårdagen var mycket trevlig men att det kanske blev lite för mycket vin… Fast å andra sidan har jag ju inte mått dåligt idag, så så farligt kan det ju inte vara 😉 haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *