Uncategorized

Hips don´t lie

Sjukt kalas, det har varit ett sjukt kalas! Jag har skrattat så mycket inatt och idag att jag inte orkar skratta mer!

Efter att ha jobbat en av de slappaste stängningarna någonsin igår kväll, blev jag inbjuden till en förfest på Magasinsgatan. Alkoholen flödade och stämningen var på topp! Roliga människor, starka groggar… Kan det bli bättre?!

Shakade sedan loss rejält på ett podium på Uppåt Framåt med en 6.3:a (tror jag promillehalten ligger på) i handen. Ack så svettigt, ack så kul. När det var slutdansat bestämdes det att det skulle bli efterfest hemma hos mig, men först en tripp till BK Järntorget. Jag fixade personalrabatt, alla var glada och nöjda.

Efterfest…. En grymt bra idé! Jag, Johan, Lina, Richard och Anders vandrade hem till mig och min balkong, där vi lyssnade på musik och drack drinkar, cinzano limetto och Hot´n´Sweet. Klockan halv fyra på morgonen! En perfekt avslutning på en rolig natt. Vid halvfem slocknade sällskapet. Fyra i min 120 cm breda säng, en i min tvåsittssoffa! Man kan sova fem personer i en 24 kvadratmeter stor lägenhet! I morse bjöd jag på kaffe och macka på balkongen…. Så otroligt mysigt att vakna och äta frukost med fyra andra störtsköna människor! Jag bara njöt när jag vaknade vid åtta i morse och såg alla sovande människor.

Idag har vi skrattat sönder oss åt ett valthorn (tror jag det var) ;en pizzameny och en rabiat pizzabagare, ätit pizza givetvis, legat och tittat på tv och varit bakfulla, suttit på en balkong och diskuterat skillnaden mellan en fågelbur och en voljär, och återigen skrattat, skrattat och skrattat! Åt ingenting ibland. Underbart, helt enkelt underbart. Mer roliga efterfester åt folket!

Glöm inte: Hips don´t lie!

One comment

  1. Haha, Hips don´t lie! Så grymt! Nu måste jag sticka till jobbet. Trist, en hel vecka kvar tills jag är ledig igen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *