Uncategorized

Hejdå semestern 2016

Idag är det exakt ett år sen som vi var på en privat visning av vår bostad. Vi gillade den jättemycket, och skrev senare samma dag på för ett köp! Här skrev jag om denna lyckliga dag.

Ikväll när jag går och lägger mig kommer jag att ställa klockan. Imorgon är min semester över, och det är dags att börja jobba. Fyra veckor har som vanligt gått alldeles för fort, och jag har redan börjat fundera över när jag vill vara ledig i anslutning till jul! Men ja, jag vet. Än är det en hel sommarmånad kvar, och jag har enstaka strödagar ledigt. Isac ska ju till exempel börja förskoleklass, så då har jag tagit ledigt för att följa med på hans första dag i skolan.

 

wp-1470566386923.jpg

Vi har kramat Mumintroll, sovit på båt, varit i Sthlm, hälsat på fina vänner i Ljungsbro, ätit gott, plockat upp egna potatisar, grillat, druckit öl, åkt karusell, Oliver har blivit blöjfri. Vi har besökt Flygvapenmuseumet, ätit glass, köpt godis, åkt i farmor och farfars båt, varit i Uddevalla och Lidköping med mormor och morfar. Bland annat :)

2 Comments

  1. Härligt att läsa om er sommar!
    Ha en bra jobbstart imorgon, jag börjar ochså jobba igen i veckan, men tog två föräldrardagar mån-tis , så på tisdag kväll blir det att ställa klockan ?
    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge