Uncategorized

Äntligen lite värme

Lustigt, för några dagar sen beklagade jag mig över en hittills kall maj månad och nu så kom värmen! Inte mig emot.

Redan runt nio imorse gick jag ut en sväng med Isac i vagnen. Vi avslutade med en stunds lek på stora lekplatsen. Efter Isacs vila släppte jag först av Mikael hos Isacs farföräldrar för att sedan åka vidare hem till Louise&Alvin. Medan Mikael var ute med sin hoj satt jag och Isac och gottade oss på en stor härlig altan med rabarberpaj, kaffe och frukt bland annat. Mikael kom förbi spontant en sväng och sa hej också.

Vi bestämde oss sedan för att åka hem till Isacs farmor och farfar en stund och gotta oss på deras altan. De var inte hemma själva dock men det var helt underbart att få låna altanen och trädgården. Solen gassade. Man kan verkligen säga att vi tagit tillvara på den här helgen. Skönt, för nu stundar dels utbildning/kompetensutveckling på jobbet samt övertidsarbete i helgen. När dessa dagar är förbi är det inte långt kvar till första delen av vår semester. Längtar.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *