Foto och Grafisk design

Jag och Isac

Min älskling och jag

Igår lekte jag lite igen. Jag är något på spåren! Jag skulle valt en bild som lämpade sig bättre för applicering av filter men jag tyckte att den som jag valde var så fin på mig och Isac. Ja, jag har prestationsångest, jag vet! Eftersom jag är den som oftast står med kameran i handen finns det inte överdrivet många foton på mig och Isac tillsammans. De flesta av dessa foton finns på Mikaels mobiltelefon.

Igår var en jobbig dag med molande och stundtals bultande tandvärk och en dum konflikt som var nära på att bli större än vad den borde. Skönt nog så reddes den ut innan dess. Hoppas att denna dag ska bli bättre!

4 Comments

  1. Min fina vän, jag behöver lite tips och råd och hoppas du kan ge mig svar.

    När man skapar sig en egen domän (blogg), hur funkar dte då med själva designen? Vart finner man liksom kodmallen för den? Dum fråga kanske, men jag fattar verkligen inte det.

    Och photoshop har jag på min förra dator, som nu typ är kaputt. Jag vill gärna ha det på denna datorn med, men jag tänker inte köpa programmet. Finns det några andra sätt att få det på sin dator eller är det andra slags fotoprogram som gäller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge