Uncategorized

Dålig sömn

Jag har verkligen sovit dåligt inatt. Jag får dessvärre skylla allt detta på avsaknaden av tanden. Men vad trodde jag egentligen? Att jag skulle känna noll och ingenting inte ens ett dygn efter? Självklart känns det efteråt! Men det var jobbigt ändå. Vaknade efter att ha sovit i fyra timmar av att det värkte och sen sov jag oroligt hela vägen fram tills dess att det var dags att gå upp.

Igår hade Mikael tagit ledigt hela dagen för att stötta mig och ta hand om Isac. Vi åkte iväg till Isacs farmor och farfars hus på eftermiddagen för att möta upp Isacs faster och hennes pojkvän. Mikael skulle nämligen hjälpa dem med bilen. Vi hade en väldigt mysig eftermiddag och kväll alla fem med spontan fika och middag en stund efter det.

Eftersom vi inte kommer få någon mer ledig dag tillsammans i vår lilla familj fram till jul på grund av extrajobb bland annat kändes det gott med en ledig dag ihop, trots att det berodde på mitt tandläkarbesök.

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *