Uncategorized

Helvetet tur och retur

Jag skrev ju ett inlägg igår morse. Inte riktigt. Jag skrev ett inlägg torsdag kväll som jag publicerade genom en tidsinställning igår morse. Igår morse var jag inte i stånd till att blogga. Långt ifrån. Vinterkräksjukan var här. Fy fan rent ut sagt. Först var det Mikaels tur. Några timmar senare min. Det var det värsta jag varit med om på länge. Var helt ledbruten, att kräkas tar tydligen på ryggen också. Isac var både frisk och pigg, tur i oturen. Stackaren fick roa sig själv hela dagen. Men han anpassade sig riktigt bra till vår sinnesstämning. Somnade själv både på förmiddagen och för natten. Själv somnade jag för natten kvart över fem. Någonstans runt sju, har för mig att jag tittade på klockan och konstaterade detta, kom Isac in till mig och ville komma upp i sängen. Mikael var uppe. Nästa gång jag vaknade var när Mikael skulle lägga sig. Då hade Isac somnat hos mig. Sötaste! 

Matlusten är lika med noll just nu men en halv banan fick jag ner förut. Och vatten. Kaffet smakar sådär tyvärr. 

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *