Foto och Grafisk design

Hjärtat blir alldeles varmt

Igår var det fullt ös hela dagen här hos oss. Halv elva knackade det på dörren, och självklart ville Isac leka med sin kompis, som bor bara några hus bort. Även hennes storasyster ville vara här och leka. Oliver är ju minstingen, men han blir så väl omhändertagen av de äldre barnen. Isacs kompis har två systrar, och de är äldre än henne. De leker gärna med Oliver, och tar hand om honom så fint, så gulligt så hjärtat blir alldeles varmt! Att barnens rum och vår trädgård ser ut som en bomb briserat däri, det är smällar man får ta 😉 Jag fick gjort en hel massa igår, och det är alltid tacksamt.

Idag har vi varit en sväng på IKEA hela familjen, men jag blev så besviken! Sängborden vi ville ha fanns inte att tillgå, då de som fanns för kunder att plocka var slut, och de som stod på våningen ovan inte skulle tas ner förrän imorgon. Jag hittade heller inga bordslampor som jag gillade. Men vi fick i alla fall köpt ett par andra sängbord, och när jag kom hem hittade jag lampor som jag gillade på MIO.

Jag har även grejat lite i trädgården. Klippt ner grenar från några buskar som stört mig, och plockat ogräs. Det finns alltid något att göra i en trädgård tider som dessa 🙂

 

IMG_4500_aug

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge